رفتن به محتوای اصلی

ایجاد شغل دوم خانگی

ایجاد شغل دوم خانگیایجاد شغل دوم خانگی آیا آسان است یا به سختی گذشته می باشد؟

در مقاله قبلی به شما توضیح دادیم که شغل دوم چیست؟ اگر نوشته قبلی را نخوانده‌اید همین حالا آن را مطالعه کنید.

بسیاری از افراد دوست دارند در منزل خود، کسب‌و‌کارشان را راه بیندازند و از این طریق به استقلال شغلی و مالی برسند.

در میان افراد کارمند نیز افرادی هستند که دارای ایده، هنر یا تخصصی ویژه هستند و می‌خواهند به کمک هنر و تخصص خود کسب درآمد کنند.

با توجه به رشد بیکاری در سال‌های 2008 تا 2013، کسب‌و‌کارهای خانگی و کوچک، 40% رشد کرده اند. واقعیت این است که مشاغل خانگی شروعی بینظیر برای بسیاری از افراد است.

در این نوشته قصد داریم شما را با انواع شغل دوم و نکات مهم در ایجاد شغل دوم خانگی آشنا کنیم.

انواع شغل دوم خانگی

مشاغل مختلفی وجود دارند که می‌توانند شغل دوم شما باشند. آنچه که در همه موارد زیر صدق می‌کند این است که بیشتر این مشاغل پاره‌وقت هستند. مشاغل دوم باید به صورت پاره‌وقت انجام شوند و برنامه منعطفی داشته باشند تا در اجرا و مدیریت آن مشکلی پیش نیاید.

انواع شغل دوم خانگی عبارت‌اند از:

  • مشاغل فریلنسری: مشاغل فریلنسری یا مشاغل مستقل، کارهایی هستند که می‌توانند به عنوان شغل دوم شما انتخاب شوند.
    فریلنسرها می‌توانند چندین پروژه مختلف را قبول کنند و برای چندین شرکت به صورت همزمان کار کنند.
    در شغل اول شما فقط باید برای یک اداره یا یک شرکت کار کنید، اما در شغل دوم این اجبار وجود ندارد.
    شرکت ها معمولاً به فریلنسرهایی با تخصص‌هایی مانند نویسندگی، سردبیری، طراحی گرافیکی و… نیاز پیدا می‌کنند.
    مزیت مشاغل فریلنسری در این است که ساعت کار انعطاف‌پذیری دارد. شما می‌توانید انتخاب کنید چه زمانی کار کنید و پول دربیاورید و چه زمانی استراحت کنید. شما می‌توانید کارهای زیادی را به شکل فریلنسری انجام دهید و پول درآورید.

 

  • مشاغل مرتبط با خدمات مشتریان: در این گونه مشاغل شما باید برای مشتریان کار یا خدمت خاصی را انجام دهید. همکاری و پشتیبانی در فروش اجناس، نمایندگان خدمات مشتری در مرکز تماس، مسئولین رفع مشکل مشتری و راهنمایان خرید از جمله کسانی هستند که به مشتری‌ها خدمت‌رسانی می‌کنند. این مشاغل هم به زمان خاصی نیاز ندارند و می‌توانند به صورت پاره‌وقت انجام شوند.

 

  • مشاغل فصلی: پیدا کردن شغل فصلی مناسب به عنوان شغل دوم، راهی عالی برای کسب درآمد است.
    زمانی که اوقات فراغت بیشتری دارید (مانند فصل تابستان و تعطیلات) این مدل شغل‌ها برای شما مفید خواهند بود.
    منظور از مشاغل فصلی این‌گونه کارها است: تحویل‌دهنده غذا یا مرسولات پستی در تعطیلات، مشاغل مرتبط با جشنواره‌های تابستانی، خرده فروشی فصول سرما یا گرما، فروشنده وسایل سفره هفت سین، راهنمای تور، برگزاری اردوهای تابستانی، تعمیرکار و دیگر کارها.

 

  • مشاغل مراقبتی: کار کردن به عنوان پرستار بچه‌های کوچک یا مراقبت کردن از آنها، روشی عالی است که منجر به افزایش درآمد شما می‌شود.
    البته اگر توانایی این کار را دارید، از بزرگسالان، افراد پیر و ناتوان و افراد معلول هم می‌توانید مراقبت کنید و در ازای این کار پول بگیرید.

 

  • کسب‌و‌کار شخصی: شما می‌توانید به جای کار کردن برای یک شرکت یا چندین شرکت، کسب‌و‌کار شخصی خود را شروع کنید.
    شروع کسب‌و‌کار شخصی ممکن است زمان زیادی از شما بگیرد و در ابتدای مسیر چندان سودآور نباشد؛ اما با گذشت زمان شرایط بهتر می‌شود و پول بیشتری در‌می‌آورید.
    بیشتر افراد به همین دلیل کسب‌و‌کار خود را راه‌اندازی نمی‌کنند! مزیت داشتن شغل مختص به خودتان در این است که شما رئیس و مدیر خودتان هستید و سود کارتان دست خودتان است؛ البته تمام مسئولیت‌های کار هم با شما خواهد بود.

توجه کنید که دسته‌بندی‌های مشاغل دوم به این موارد محدود نمی‌شوند.

مشاغل بیشتری را می‌توان نام برد که شما می‌توانید آنها را انتخاب کنید و با کمک آنها پول درآورید.

مشاغلی مانند: توسعه‌دهنده اپلیکیشن، نویسنده وبلاگ، راننده، مربی کسب‌و‌کار، مسئول مرکز تماس، صندوق‌دار، معلم، کد نویس، مسئول ورود اطلاعات، مشاور، معلم در خانه، آموزش‌دهنده مجازی، پیک موتوری، ویرایش‌گر، نویسنده، برنامه‌ریز و مجری رویدادها، مربی بدنسازی، قناد، ویرایش گر ویدئو، طراح سایت، واسطه، سازنده آلات موسیقی، نقاش، مربی شخصی، نگهبان حیوانات خانگی، پیشخدمت رستوران، مشاور املاک، برف روب، آبیار، عکاس، ارائه‌دهنده تجهیزات تولد و جشن عروسی، مدیر شبکه‌های اجتماعی، فروشنده بلیت، بازاریاب اینترنتی، دستیار مجازی، فیلم‌بردار جشن‌ها و محافل، دستیار مجازی، مترجم، تایپیست، اجاره‌دهنده مکان برای گذراندن ایام تعطیلات، عروسک‌ساز، آژانس مسافرتی و رزرو کننده هتل.

نکات مهم در ایجاد شغل دوم خانگی

در بالای این نوشته شما با انواع و اسامی مشاغل دوم آشنا شدید.

اگر می‌خواهید شغل دوم خود را راه‌اندازی کنید و درآمدتان را افزایش دهید، به نکات مهم در ایجاد شغل دوم خانگی توجه کنید.

  • آموزش ببینید. اگر می‌خواهید در زمینه خاصی مشغول به کار شوید و مهارت این کار را ندارید، قبل از شروع کارتان آموزش ببینید. مهارت‎های جدید و به‌روز دنیا را یاد بگیرید و با کمک آنها پول دربیاورید.

 

  • متعهد و منظم باشید. اگر کاری را شروع می‌کنید تا به ثمر رسیدن آن و نتیجه گرفتن، صبور و منظم باشید. دلسردی و ناامیدی دو مانع بزرگ در راه موفقیت مالی و شغلی شما هستند. اگر کاری را شروع می‌کنید، به صورت مستمر آن را انجام دهید تا نتایجش را مشاهده کنید.

 

  • با اینترنت دوست باشید. بسیاری از افرادی که می‌خواهند درآمد خود را افزایش دهند، با اینترنت میانه‌ای ندارند؛ در حالیکه امروزه کسب‌و‌کارهای زیادی هستند که با اینترنت به وجود آمده‌اند و به کمک اینترنت اداره می‌شوند. اینترنت فضای بسیار بزرگی است و فرصت‌های زیادی در آن برای درآمد‌زایی وجود دارد. بازاریابی اینترنتی امروزه قدرتمندترین روش در بازاریابی محصولات و خدمات است.

 

  • شبکه‌های اجتماعی را دریابید. شغل دوم شما هرچه که باشد به مشتری وابسته است. با قرار دادن عکس از محصولات و دست‌سازها یا معرفی خودتان در شبکه های اجتماعی دیگران، با شما و مهارتتان آشنا می‌شوند و به سمت شما می‌آیند. اگر خدمات خاصی ارائه می‌کنید نام آنها را در پروفایل خود بنویسید تا متقاضیان آن خدمات را جذب کنید.

در این نوشته با انواع مشاغل دوم و نکات مهم در ایجاد شغل دوم خانگی آشنا شدید.

اگر علاقه یا مهارت خاصی دارید، آن را شکوفا کنید و به کمک آن پول درآورید. در مسیری که انتخاب کرده‌اید ثابت قدم باشید تا نتایج مثبت کارتان و سود ناشی از شروع کار دوم خود را مشاهده کنید.

یادگیری تخصص وبمستری به عنوان شغل دوم

کسری رفالیان

کسری رفالیان

کسری رفالیان هستم . متخصص فروش و روانشناسی فروش. از مذاکره لذت می برم. علاقه زیادی به ایده پردازی دارم و طراحی استراتژی جزو علاقه مندی هام هست .
مربی مدیران و فعالان حوزه کسب و کار هستم و از موفقیت دیگران لذت می برم

برای این نوشته 0 نظر ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برگشت به بالا